Professionel service og vedligeholdelse

Blendex sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter uanset om der er tale om solafskærmning, mørklægning eller interiørscreens. Men selv de bedste produkter bør løbende efterspændes, smøres og justeres for at sikre en høj driftsikkerhed og en lang levetid.

Forlæng levetiden på solafskærmningen: Få en fast serviceaftale

Blendex har egen serviceafdeling med fastansatte serviceteknikere og en automatikafdeling, der specifikt arbejder med styringer til solafskærmningsanlæg. Vi servicerer alle mærker, og vi dækker hele landet. Derfor behøver du kun at henvende dig ét sted.

En serviceaftale med Blendex inkluderer et fast årligt eftersyn. Derfor behøver du ikke at tænke mere på dét.

5 gode grunde til at indgå en serviceaftale med Blendex
  • Du får ingen ubehagelige overraskelser. Med en Blendex serviceaftale kender du dine årlige omkostninger til service og vedligehold. Hvert år giver vi dig et estimeret bud på levetiden for duge og andre sliddele.

  • Vi husker for dig. Når du indgår en serviceaftale med Blendex, skal du ikke selv huske at bestille service på din solafskærmning. Aftalen vil indgå i vores faste planlægning, derfor kan du altid være sikker på et årligt eftersyn og dermed en driftssikker solafskærmning. 

  • Du kan være tryg. Ved det årlige serviceeftersyn kan du være sikker på at møde de samme serviceteknikere, som ved, hvordan virksomhedens solafskærmning fungerer.

  • Vi er altid lige i nærheden. Vores service- og automatikafdelinger er landsdækkende og har stor kapacitet. Vi har egen produktion og dermed hurtig og effektiv levering.

  • Du bevarer reklamationsretten. Kun hvis du har en fast aftale om service, kan du være sikker på at bevare din reklamationsret. 
 
Kontakt serviceafdelingen og hør mere om en serviceaftale

T: 4435 0356
E: service(at)blendex.dk

Mandag – torsdag: kl. 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 15.15