: 1202

Nyttige links

International Centre for Indoor Environment and Energy, DTU 

The mission of the International Centre for Indoor Environment and Energy (ICIEE) is to serve to achieve healthy, comfortable and productive indoor environments with minimal energy consumption.

Center for Indeklima og Sundhed i Boliger 

CISBO er et center uden mure, der består af forskere fra Danmarks vigtigste forskningsinstitutioner på indeklimaområdet. CISBO har fra 2009 til 2016 dannet rammen om en stor forskningsindsats på indeklimaområdet, der skal kortlægge årsagerne til, hvorfor så mange mennesker bliver syge (astma, allergi, hjertekarsygdomme og kræft) af indeklimaet i deres hjem, og hvad der kan gøres for at skabe et sundt indeklima.

Rådet for Sundt Indeklima 

Formålet med rådet er at hæve vidensniveauet og interessen for et sundt indeklima og ventilation i bygninger hos beslutningstagere, bygherrer, rådgivere, entreprenører og brugere. Herunder er det en udfordring at bryde den - mur af uvidenhed der findes.

Dansk Indeklima Mærkning 

Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig mærkningsordning for produkter og materialer, der har dokumentation for afgasningen. 

Green Building Council  

Green Building Council Denmark (DK-GBC) er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i bygninger og det bebyggede miljø i Danmark.

Indeklimaportalen.dk 

Indeklimaportalen har til formål at øge opmærksomheden på indeklimaets betydning for arbejdspladserne. Vi skriver om typiske emner, der har relevant for arbejdspladserne i den offentlige og finansiele sektor.  

ISIAQ - International Society of Indoor Air Quality and Climate

ISIAQ is an international, independent, multidisciplinary, scientific, non-profit organization whose purpose is to support the creation of healthy, comfortable and productive indoor environments.

SBI - Statens Byggeforskningsinstitut 

Statens Byggeforskningsinstitut (SBI) skaber forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. Instituttet har ca. 130 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 95 mio. kroner.

Strategisk Forskningscenter for Energineutralt Byggeri, AAU

Strategisk Forskningscenter for Energineutralt Byggeri (ZEB) har til opgave at udvikle integrerede, intelligente teknologier til byggeriet, der sikrer betydelige energibesparelser og optimal anvendelse af vedvarende energi.