Om Blendex 

  • Blendex blev grundlagt i 1960
  • Vi er i dag en af Danmarks førende virksomheder inden for solafskærmning
  • Vi udvikler løsninger til alle typer af erhvervsprojekter og bygninger

Veluddannede medarbejdere

Vores veluddannede medarbejderstab består af branchespecialister med mange års erfaring. Vores markante kompetencer sætter os i stand til at yde professionel rådgivning til vores kunder samt fremstille alle former for løsninger – både som standard og efter specifikke ønsker og behov. Ingen opgave er for vanskelig.

Professionel samarbejdspartner

Blendex er en professionel samarbejdspartner på alle stadier af et projekt, fra tegnebrættet over projektering og til service og vedligehold af den færdige løsning. Vi har stor erfaring med styring af små og store projekter, både som underentreprise og hovedentreprise.

Velrennomeret virksomhed

Alle vores ansatte arbejder på tværs af organisationen for at realisere projekterne og få gode resultater, og vi har frihed til at undersøge nye muligheder indenfor produkter og materialer. 

Blendex er en velrenommeret og økonomisk velfunderet virksomhed, som kan påtage sig selv de største opgaver, også når det drejer sig om garantistillelse. Når du vælger Blendex, er du garanteret en professionel samarbejdspartner mange år frem.

Blendex er en del af Fischer Group

Se vores profilbrochure

Tilmeld dig Blendex Vidensbrevet om solafskærmning, indeklima, bygningsstyring, lys og energi.

Viden om solafskærmning, indeklima, bygningsstyring, lys og energi.

Vidensbrevet udkommer 4 gange om året