Om Blendex 

Blendex, grundlagt i 1960, er en af Danmarks førende virksomheder inden for solafskærmning. Vi udvikler løsninger til alle typer af erhvervsprojekter og bygninger.

Veluddannede medarbejdere

Vores veluddannede medarbejderstab består af branchespecialister med mange års erfaring. Vores markante kompetencer sætter os i stand til at yde professionel rådgivning til vores kunder samt fremstille alle former for løsninger – både som standard og efter specifikke ønsker og behov. Ingen opgave er for vanskelig.

Vi er med hele vejen

Blendex er en professionel samarbejdspartner på alle stadier af et projekt, fra tegnebrættet over projektering og til service og vedligehold af den færdige løsning. Vi har stor erfaring med styring af små og store projekter, både som underentreprise og hovedentreprise.

Professionel samarbejdspartner

Alle vores ansatte arbejder på tværs af organisationen for at realisere projekterne og få gode resultater, og vi har frihed til at undersøge nye muligheder indenfor produkter og materialer. 

Blendex er en velrenommeret og økonomisk velfunderet virksomhed, som kan påtage sig selv de største opgaver, også når det drejer sig om garantistillelse. Når du vælger Blendex, er du garanteret en professionel samarbejdspartner mange år frem.

Blendex er en del af Fischer Group

Download vores profilbrochure

Viden om solafskærmning, indeklima, bygningsstyring, lys og energi.

Vidensbrevet udkommer 4 gange om året