: 7389
 : 3161
 : 1146
 : 1147
 : 1148
 : 1150

Interiørscreens - Solafskærmning med godt udsyn

Interiørscreens er en videreudvikling af et almindeligt rullegardin, og bruges som et komfortgardin, der dæmper lysindfaldet. Interiørscreens beskytter også delvist mod indtrængende solvarme, men hvis man har behov for effektivt at skærme for solvarme, bør man altid vælge en udvendig løsning. Arbejdes der meget på computer, vil en kombination af udvendig solafskærmning og indvendige interiørscreens give den bedste komfort.

Passer til alle bygninger

Interiørscreens passer til alle bygninger og kan monteres direkte på væg eller vinduesparti. Der er også mulighed for at indbygge dem i loftkonstruktionen, hvis pladsforholdene tillader det. Det er muligt at vælge forskellige typer af dækkasser, afhængig af interiørscreenens størrelsen.

Motoriseret betjening

Som regel bliver interiørscreens betjent ved en indbygget motor, som kan trække flere systemer ad gangen. I eksisterende byggerier kan man med fordel vælge en radiostyret motor, som ikke kræver, at der trækkes kabler frem til betjeningstryk. Mindre systemer kan betjenes med drejestang eller kuglekæde.

Systemer efter mål

Blendex projekterer og producerer selv interiørscreens. Vi tilbyder en række standardsystemer, men har også mulighed for at specialfremstille løsninger afstemt efter en bygnings arkitektur. 

Alle produkter fremstilles efter mål. Man vil derfor aldrig opleve, at et Blendex-system ikke passer præcist. 

Stort udvalg

Dugen er transparent, hvilket giver mulighed for at bevare den visuelle kontakt til omgivelserne, når solafskærmningen er i brug. Vi tilbyder et stort udvalg af duge til interiørscreens. Alle dugene er transparente og fås i forskellige varianter og kvaliteter. Der kan desuden vælges mellem forskellige tæthedsgrader og farver. 
Udover vores standard interiørduge, kan vi også tilbyde mørklægningsduge.

Screens i høj kvalitet 

Vi kræser for de små detaljer og sørger blandt andet for at:

  • montere et stærkt dugrør, der ikke bøjer over tid, og får dugen til at krølle
  • vælge en støjsvag motor i høj kvalitet. Dette sikrer at motoren kan holde i hele produktets levetid 
  • anvende duge med høj farveægthed
  • alle lejer for rør er selvsmørende og kun kræver minimal vedligeholdelse
  • montere en bundskinne med ekstra vægt for øget stabilitet

Download brochuren herunder og læs mere.