: 3165
 : 8676
 : 1931
 : 1932
 : 1933
 : 1934
 : 1936
 : 1937
 : 1938
 : 1939
 : 1940
 : 1941

Mørklægning - Til alle formål

Blendex har udviklet et effektivt og fleksibelt mørklægningskoncept, som vi tilpasser den konkrete opgave. Mørklægningssystemerne kan udføres horisontalt, vertikalt eller diagonalt samt til afskærmning af enkelte vinduer, større glaspartier og ovenlys.

Mørklægning af undervisningslokaler, teatre og biografer kræver lystæthed. Til dette formål har Blendex udviklet et system med sort dækkasse, sort dug og dybe sorte side- og bundsluser.

Til mere moderat mørklægning, fx i forbindelse med anvendelse af audio-visuelt udstyr, kan man anvende duge og dækkasser i farver, som er tilpasset det øvrige interiør.

Tilpasset mørklægning

Et mørklægningssystem består primært af en dug, side- og bundsluser og eventuelt en dækkasse. Dugens tæthed og slusernes dybde er afgørende for, hvor effektivt systemet forhindrer lysindtrængning.

Man skelner mellem to typer af mørklægning, regulær mørklægning, hvor 100% af lyset udelukkes eller lysdæmpning, hvor sidelys tillades. Afhængig af formålet med systemet, kan det konstrueres med forskellige dugfarver.

Blendex projekterer og producerer selv alle vores mørklægningssystemer. Vi tilbyder en række standardløsninger, men hvert enkelt produkt fremstilles efter mål til det pågældende projekt. 

Stort udvalg i dugfarver

Hvis man ikke har behov for fuldstændig mørklægning, men kun en lysdæmpning, kan der anvendes flere dugfarver. Vi har et stort udvalg af farver og kan finde den rigtige nuance tilbygningen og rummet. Uanset hvilken farve, der vælges er alle duge af høj, farveægte kvalitet og med en høj farveægthed.

Dækkasse eller indbygning

Mørklægningssystemer kan produceres med eller uden en dækkasse. Ønskes en dækkasse til beskyttelse af dugen eller på grund af det visuelle udtryk, findes disse i flere standardudformninger. Vi har desuden mulighed for at fremstille unikke dækkasser efter ønske. Alle dækkasser produceres i aluminium og kan pulverlakeres i farver fra RAL-skalaen eller eloxeres.

Alternativt kan systemerne indbygges i loftet, således at de er helt skjult, når de ikke anvendes.

Download brochuren herunder og læs mere.