: 1089
 : 1088
 : 3162
 : 1087
 : 1091
 : 1093
 : 1094
 : 1096
 : 1098
 : 1099

Screens - Enkel og effektiv solafskærmning

Screens har en enkel og prismæssigt konkurrencedygtig konstruktion. Med sine smalle profiler og kompakte design er løsningen let at passe ind i alle typer vindueskonstruktioner, også på eksisterende byggerier. 

Screens til vinduer giver en effektiv solafskærmning, da dugen isoleret set afviser op til cirka 80 procent af solens varmestråler. Dette mindsker opvarmningen af bygningen og begrænser lysgennemtrængningen.

Screendugen er transparent og giver derfor mulighed for at bevare den visuelle kontakt til omgivelserne, når solafskærmningen er i brug.

Mulighed for unikke løsninger

En screen består som hovedregel af et dugrør. En dækkasse, en afskærmningsdug, to sideprofiler og en bundskinne. Hos Blendex finder du altid en dækkasse, der passer til din facade. Vi har mange standardprodukter i forskellige størrelser og udformninger, men kan også fremstille helt unikke dækkasser, afstemt efter bygningens arkitektur. Ved at integrere systemet i bygningens facadekonstruktion kan dækkassen undgås.

Vi tilbyder et stort udvalg af screensystemer. Da vi selv projekterer og producerer vores produkter, har vi altid mulighed for at tilpasse de enkelte screensystemer til dine specifikke behov eller at fremstille helt unikke systemer i præcis den farve, størrelse og udformning, der ønskes.

Kræset for detaljerne

Blendex leverer solafskærmning i højeste kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne, og vi sørger blandt andet for:

  • at montere lyddæmpende indlæg i sidestyret, der reducerer vindstøj
  • at montere et stærkt dugrør med ekstra vægt for øget vindstabilitet
  • at vælge en støjsvag motor i høj kvalitet og med lang levetid
  • at forstærke alle duge med et påsvejset kantstykke i siden for at forlænge holdbarheden
  • at levere selvsmørende lejer, der kræver minimal vedligeholdelse
     

Vindstabile screens

De mest vindstabile screens er vores zipper-systemer, som er funktionsdygtige i vindhastigheder op til 20 m/s. i zip-screenen fastholdes dugen ved hjælp af et lynlåssystem. Det øger stabiliteten og giver en endnu tættere afskærmning end den, der kendes fra traditionelle screens. Zipper-systemet fås i mange forskellige størrelser og kan tilpasses enhver bygning. 

DGNB, BREEAM, LEED

Vores egenproducerede zip-screens er blevet evalueret og vi kan nu dokumentere, hvor mange point produkterne kan opnå inden for de internationalt anerkendte bæredygtighedscertificeringer DGNB, BREEAM og LEED.

Blendex kvalitetstester alle lakeringer

Før Blendex’ alu-profiler godkendes til montering af solafskærmning, bliver lakeringens holdbarhed afprøvet i en salttågetest.

Da udvendig solafskærmning skal holde til alle vejrligs påvirkning, er det helt essentielt at vælge den rigtige overfladebehandling og pulverlakering til alu-profilerne. Derfor kommer alle Blendex profiler gennem en salttågetest, som afprøver produkternes holdbarhed.

Salttågetesten består af forskellig natriumkloridopløsninger og eksponering i et kondensvandklima. En del af emnet ridses i overfladen og bliver derefter sænket ned i et opvarmet kammer. Her bliver saltopløsningen til en salttåge, som efterligner et aggressivt klima. Er der efter testen ingen synlige skader, kan vi sige god for både produktets forbehandling og pulverlakering.

Salttågetesten er tilnærmet en DS/EN9227.

Download brochuren herunder og læs mere.