: 1107
 : 1108
 : 1111
 : 1114

Udvendige persienner - Vindstabil solafskærmning

Udvendige persienner er en af de bedste former for solafskærmning. De tillader mest muligt dagslys at trænge ind i bygningen, og de kan reguleres individuelt efter de aktuelle lysforhold samt ønske om udsyn og indetemperatur. Endelig er persienner en af de mest vindstabile former for solafskærmning og en velegnet løsning ved alle facadeorienteringer.

Godt dagslys og udsyn

Udvendige persienner diffuserer lyset ved at reflektere solens stråler fra den ene lamels overside til den anden lamels underside. Dette skaber et godt dagslys inde i bygningen, man undgår blænding, og dybdebelysningen i lokalet forbedres. Diffuseringen betyder desuden, at solstrålernes bølgelængde ændres, så varmen hindres i at trænge igennem glasset og opvarme bygningen.

Et godt udsyn har stor betydning for trivsel og velvære. Da en persienne består af lameller med passende afstand, vil man, selv når persiennen er i brug, bevare den visuelle kontakt med omverden. 

Slidstærke materialer

Lameller, bundskinne og sidestyr fremstilles af aluminium, og lamellerne er desuden kantforstærkede. Dette gør dem modstandsdygtige overfor vejr og vind og de kræver derfor kun minimal vedligeholdelse. Stige- og optræksbånd er udformet i slidstærkt materiale, som sikrer en lang holdbarhed.

Stort udvalg i farver

Lamellerne til Blendex' persienner fås i mange nuancer, der gør det muligt at vælge en farve, der passer til bygningens arkitektur. Vi har desuden mulighed for at levere flerfarvede lameller. Hvis lamellen har en stærk farve på forsiden kan man med fordel vælge en lys farve på indersiden, som optimerer lamellens evne til at reflektere lyset. Set indefra vil man stadig fornemme lamellens farve på yderkanten.

Indstillingsmuligheder

Alle persienner kan indstilles efter brugernes behov. På udvalgte persienner er det desuden muligt at opdele persiennen i op til tre felter, der kan reguleres uafhængigt af hinanden. Lamellerne kan, med denne funktion, indstilles så de nederste lameller beskytter mod blænding, mellemzonen skaber et diffust lysindfald og de øverste lameller kaster lys dybt ind i rummet.

Download brochuren herunder og læs mere