: 1865
 : 1866

FRAMES 1C - Vertikal skærm med liggende lameller

Denne skærm giver en effektiv solafskærmning dagen igennem og hele året rundt. Monteret med bevægelige lameller kan disse løbende reguleres, så man altid har den bedste afskærmning og endda lukkes helt og fuldstændig hindre indkig.

Klik på lameltyper herunder, læs mere og download lameloversigter.

Glas

Glas leveres som 6, 8, 10 eller 12 mm hærdet klar float med silketryk i mønster og kulør efter eget ønske. For at mindske risikoen for termiske sprængninger kan glasset tilbydes heatsoaktestet.

Den solafskærmende effekt afhænger både af glastypen, mønstrets udformning og farve. For nærmere oplysninger omkring glassets data bør man konsultere glasgrossisterne.

Glasset monteres på bærerør ved hjælp af specielle understøtningsbeslag fremstillet i blankt syrefast rustfri stål med bejdset overflade. Bærerør udføres i extruderet aluminium med pulverlakeret eller anodiseret overflade. Glaslamellerne ophænges i specialdesignede lejer i rustfri syrefast stål med en bevægelig kerne af selvsmørende nylon. Lejer monteres i lodrette lamelsider udført i 12 mm stål eller aluminium. 

Blendex har i samarbejde med firmaet ProLon Control Systems A/S udviklet en LON-styring som kan styre vinklingen af glaslamellerne afhængig af solindfaldsvinklen. Denne styring kan ligeledes udføres med synkronstyring af motorer, således at alle lameller på en facade altid har samme vinkling.

Download produktark
 

Kobber

Blendex har leveret solskærme med kobberlameller til flere store projekter. Kobberlameller giver en utrolig elegant effekt på en bygning foruden effektiv solafskærmning.

Kobberlamellerne er fremstillet ved at opbukke kobberplader, så formen virker stabiliserende og enkel. Lamellerne monteres i selvsmørende lejer på rustfri stålbæringer, der kan overfladebehandles i valgfri farve.